Verkkoilpo testaa Alma-hotellin joululounaan

Olen onnistunut välttelemään joululounaita, jotta itse jouluaaton ateria tuntuisi mahdollisimman ainutkertaiselta, mutta nyt en voi vastustaa kiusausta, kun työnantaja tarjoaa tilaisuuden testata jouluisen seisovan pöydän aivan Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa idyllisessä Alma hotels’in ravintolassa. 

Väkeä on runsaasti, mutta tarjoilupöydät notkuvat runsaina. Aloitamme seurueeni kanssa salaatti/alkupalapöydästä, josta poimin lautaselleni vihreää salaattia, punajuurisalaattia, sienisalaattia, kotijuustoa, kahta erilaista silliä, kalkkunafileetä, graavilohta ja pateeta. Lautanen täyttyy nopeasti, joten suosiolla jätän muutaman muun alkupalan testaamatta. Rannikon tyttönä arvostan alkupaloista erityisesti hyvin suolattua graavilohta sekä silliä! 

Pääruokana tarjoillaan perunaa kahdella eri tavalla laitettuna, uunissa kypsytettyä kermaista lanttuviipaletta, maksalaatikkoa, uunilohta sekä kinkkua. Joulu maistuu jokaisessa suupalassa, ja etenkin maksalaatikko sykähdyttää makunystyröitäni. 

Jälkiruoaksi otan kahvin kanssa mousseeta, jossa maistuu kaneli ja pipari – nuo joulun omat maut ja tuoksut. Muutama suklaanpala vielä päälle, ja olen ääriäni myöden täynnä ja tyytyväinen. 

Alman joululounas tarjolla vielä 22.12. klo 15:een saakka. Voin suositella! Hyvinsuolattu graavilohi maistuu meikätytölle!   

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>